29 de novembre 2006

Eugenio Bennato, dijous a Barcelona

En ramonet em va comentar una volta que tornant d'una estada a Nàpols, la capital cultural del caos, hi havia deixat una bona colla de gent ruminat-se tan seriosament com un napolità pot rumiar seriosament de fundar un club de fans d'Al Tall.
I és que a Nàpols agraden molt les relectures de la música popular, la seva música popular no sona tan diferent de la nostra i a més a més el nostre idioma sona molt simpàtic a les orelles d'un napolitanoparlant.
Doncs bé, tot això perque avui volia recomanar l'actuació que n'Eugenio Bennato i la seva Taranta Power farà aquest dijous a l'Auditori suposo que presentant el seu nou disc que encara no conec perque per no trobar-lo no l'he trobat ni a l'e-mula i que espero poder comprar a l'auditori mateix. Un darrer disc que es veu que fa un viatge fins a l'Àfrica negra des del mateix punt de sortida de sempre. Jo ja friso, i tu? ramonet, que vindràs?

P.D: El ben nascut de n'Eugennio no serà el primer cop que actui a casa nostra. Sembla doncs que deu tenir alguns fans al país però no suficients per evitar que l'
atrapa-ho ofereixi ( com a mínim fins avui al dematí ) un descompte de 4 euros per entrada. Si visiteu la web per atrapar-hi les entrades, ja que hi sou, aprofiteu per deixar un missatge i demanar a veure si la pensen traduir al català o què.

Escrit per Mariona